Canim arkadasim zencefilli coregin blogunda gormusdum. Eggroll markette hep gordugum ama hic almadigim cin mamulu. Aklimin ucundan bile gecmezdi tadinin boyle guzel olacagi. Tarife bakmak isteyen linke basabilir. Ben de fotograf koyayim bari :))
Yanina da dip sos niyetine haydari yaptim.
ay gül neler yaptın böyle çok güzeller bunları yiyorsun sonra nasıl zayıflayacam diyorsun demi bizde bu iştah varken zor zayıflarız:)))
YanıtlaSilya sormaa napayim guzel olunca yemek istiyorum :(
YanıtlaSilpaçangaya bayılırım. ama ben sadece kaşar rendesi ve pastırma ile yapıyorum aklımdaydı zaten bu aralar birgün yapar paylaşırım inşallah...senin ellerine sağlık bitanem.
YanıtlaSilpacangayi ben cok severim ama ben pastirma ve peynirle yaparim..bu da guzel gorunuyor. ellerine saglik..
YanıtlaSilEggroldan ben de cok kullaniyorum. Ellerine saglik Gul. harika olmuslar.
YanıtlaSilBen bir de bu hamurdan yalanci su boregi yapiyorum, enfes oluyor.
vAlla Banu burada pastirma ne gezer :))
YanıtlaSilHanife, su boregini de gordum binnur'un sayfasinda. Ama ben normalde su boregini hic sevmem :(
canim ellerine saglik, harika gorunuyor ;)
YanıtlaSilafiyet olsun size iştah açıcı duruyor
YanıtlaSil