15 Şubat 2011 Salı

Eggroll'dan Pacanga Boregi

Canim arkadasim zencefilli coregin blogunda gormusdum. Eggroll markette hep gordugum ama hic almadigim cin mamulu. Aklimin ucundan bile gecmezdi tadinin boyle guzel olacagi.  Tarife bakmak isteyen linke basabilir. Ben de fotograf koyayim bari :))


IMG_4169

Yanina da dip sos niyetine haydari yaptim.

IMG_4170

8 yorum:

  1. ay gül neler yaptın böyle çok güzeller bunları yiyorsun sonra nasıl zayıflayacam diyorsun demi bizde bu iştah varken zor zayıflarız:)))

    YanıtlaSil
  2. ya sormaa napayim guzel olunca yemek istiyorum :(

    YanıtlaSil
  3. paçangaya bayılırım. ama ben sadece kaşar rendesi ve pastırma ile yapıyorum aklımdaydı zaten bu aralar birgün yapar paylaşırım inşallah...senin ellerine sağlık bitanem.

    YanıtlaSil
  4. pacangayi ben cok severim ama ben pastirma ve peynirle yaparim..bu da guzel gorunuyor. ellerine saglik..

    YanıtlaSil
  5. Eggroldan ben de cok kullaniyorum. Ellerine saglik Gul. harika olmuslar.
    Ben bir de bu hamurdan yalanci su boregi yapiyorum, enfes oluyor.

    YanıtlaSil
  6. vAlla Banu burada pastirma ne gezer :))

    Hanife, su boregini de gordum binnur'un sayfasinda. Ama ben normalde su boregini hic sevmem :(

    YanıtlaSil
  7. canim ellerine saglik, harika gorunuyor ;)

    YanıtlaSil
  8. afiyet olsun size iştah açıcı duruyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...