Malzemeler
- Dana eti, ben evde ne varsa onu kullandim ( julyen dograyin )
- patates
- ben kabakda ekledim
- yogurt ( 6 kasik koydum ) siz yine ayarlayin ailenin cokluguna gore, nede olsa 2 kisiyiz biz.
- 1 dis sarimsak
- tereyagi
- kizartma yagi
- tuz, kekin, karabiber
- domates salcasi, tereyagi ( salcali sos icin )
Yapilisi
- Julyen dogradiginiz etleri tereyaginda soteleyin, sonra baharatlarini ilave edin.
- Patatesleri kizartmalik dograyin, sonra kizartin
- Istege gore benim gibi kabak da ekleyebilirsiniz.
- yogurdu sarimsakla karistirin, ben biraz tuzda ekledim.
- Tereyaginda salcayi kavurun, eger kivami cok koyuysa su ekleyin ki ben ekledim.
- patatesleri alta, uzerine sarimsakli yogury, etleri uzunlamasina aralara kabaklari koyun. Uzerine de salcali sosunuzu dokun.
Daha detayli bilgi icin buradan bakabilirsiniz.
merhaba canım eminim güzel olmuştur ama resimleri göremiyorum açılmıyor bu eklediklerin acaba sorun mu var diğer eklediklerin görünüyor sadece bunlar görünmüyor
YanıtlaSilEe hani foto?
YanıtlaSilaa neden gozukmuyor, bende gorunuyor noldu acaba :((
YanıtlaSilsimdi gorunuyor mu??
YanıtlaSilNefis gözüküyor.Yazdım bir kenara bugün yapmayı düşünüyorum.Ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilcanım süpersin. Bende kendimden birşeyler katmayı çok seviyorum kabak eklemek güzel fikir bir dahakine böyle denerim. ellerine sağlık bebişine eşine ve sana afiyet olsun.
YanıtlaSilBeyendiginize sevindim :))
YanıtlaSilof of of ne yaptın sen ellerine sağlık bunu yiyip üzerine de şekerpareyi yemek istiyorum
YanıtlaSiltabii buyur gel yiyelim :))
YanıtlaSil