Malzemeler
- Kirmizi fasulye ( ben bir bardakdan biraz az kullandim )
- 1 havuc
- kirmizi sogan
- maydanoz
- kirmizi lahana
- zeytinyagi, limon, tuz, sumak
Yapilisi
- Fasulyeleri geceden islatin.
- Sabaha onlari yumusayincaya kadar haslayin, sonra sogumaya birakin.
- Diger tarafta, havucu ve kirmizi lahanayi rendeleyin ( ben lahanayi hep rendelerim, bicakla kalin kalin oluyor hosuma gitmiyor )
- Maydonozlari da dograyin
- Sonra hepsini guzelce zeytinyagi, tuz ve limon esliginde karistirin.
- Isterseniz avokado ile uzerini susleyebilirsiniz. Sizin yaraticiliniza kalmis.
çok güzel görünüyor canım eline sağlık bende emzirdiğim için baklagiller yiyemiyorum gaz yapar korkusuyla bebeğime
YanıtlaSilcanım ödülün var blogunun ilk ödülü benden olsun
YanıtlaSilGeliyoruumm :)
YanıtlaSil