5 Şubat 2011 Cumartesi

Ispanakli Pasta

Neredeyse cogu blogda goruyordum. Artik yemekten cok sirf meraktan yapma karari aldim. Esra'nin tarifine gore yaptim. Guzel oldu, ama dogru mu yaptim bilmiyorum, cunku ben belki de bildigimden ispanak kokusu aliyordum, ama Vahap'a hic ispanak oldugunu soylemeden tattirdim. Sence bu neli dedim, fistik mi dedi :) Cok hafif dedi.
Simdi merak ettigim birsey var yapan arkadaslara soruyorum, yerken hic ispanak kokusu aldiniz mi, yani azicikta olsa? Acaba suda mi az biraktim diye dusundum.

Tarifi yazmiyorum linke basip bakabilirsiniz. Ben sadece uzerine ekstradan badem ekledim
 Tabi ne yazikki krem santim cok kotu oldugundan aradaki krema eridi :((
IMG_3939

 Kremasiz bir pasta :( birdahaki sefere baska bir marka krema alacagim.
IMG_3941

11 yorum:

  1. bence çok başaralı görünüyor canım, ilk denemeye göre gayet iyi.ıspanak kokusuna gelince, ben bu tarifi hep yapıyorum ve hiç ıspanak kokusu almadım yaptıklarımda fark etmedi bu zamana kadar neden böyle olduğunu bende merak ettim şimdi. belki biraz portakal kabuğu rendesi, veya limon kabuğu rendesi kokuyu bastırabilir .ellerine sağlık sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. İlk gördüğümde fıstıklı pasta sanmıştım ama yediğimde fıstık olmadığını anladım ,kızkardeşimde baya gülmüştü...Çok güzel bir tarif...Süper görünüyor pastanız, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba pastan çok güzel kabarmış tavuk da harika ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ay var ya sen bu yemek yapma yeteneginle mutlaka cok iyi bir yere gelebilirsin :)) kendini baska bolumlerde heba etme :))) butun tariflerine baktim , hepsi gercekten super :) yarin oglene (adini hatirlayamadim ) kofte tarifini yapacagim :) cocuklar cubuk makarna sevdiklerinden ben cubuk makarnayla servis yapacagim :))

    YanıtlaSil
  5. Bu pastayı bende çok duydum ve merak ederdim nasıl diye,sanırım sayende bende deneyeceğim yakın zamanda:))

    YanıtlaSil
  6. merhaba yeni backlink kazanma sitemiz açıldı.

    www.memurlink.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. ben kendim yapmadım ama annemde çok yedim yok öyle koku falan gül? ya şu file bademe bayılıyorum. nerde bulabilirim bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  8. valla desene ben bunu beceremedim o halde, neyse hic yoksa fotografi guzel :))))

    YanıtlaSil
  9. belki de ıspnakları pişererek yaparsan kokusu kekine geçmez. Belkiiii... Emin değilim tabii... ben ıspanakları iyice suyunu çekene kadar ocakta pişiriyorum ve püre yapıyorum öyle ekliyorum. İstersen bide öyle dene canımmm. fakat görüntüler süper file badem de iyi fikir.

    YanıtlaSil
  10. sule senin dedigin gibi tekrardan deneyecegim. Kafaya taktim valla.

    Kucuk mucizem, file badem burda satiliyor. Orada yok mu??

    YanıtlaSil
  11. file badem var tabiii hayatım ama benim aklıma hiç eklemek gelmedii...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...